Ja, nu börjar det kännas att vi snart får tillökning i familjen då man både kan se och givetvis känna de små röra på sig i magen. 🙂
Är ordentligt nyfiken på den lilla/lille som ligger vid revbenen på hennes högra sida. En busig liten som redan nu verkar vifta på svansen.

Valplådan är framme, rengjord och snart bäddad och klar. Högen med tidningar växer – tack att vi får hjälp!! Trasor, filtar, lakan, sängskydd börjar fylla upp hundrummet där jag och Trixie kommer att mysa och få lugn och ro. Vi röjer och flyttar om, kastar – precis som man ska göra innan det är dags att få valpar. 😉

Trixie äter bra och ibland inte alls, men köttbullar och leverpastej fungerar alltid. Hon verkar ha “stannat av” lite när det gäller magomfånget, kanske är det bara de fem vi såg på bilden som gömmer sig där inne. 🙂

Vi njuter av lugnet före valpning, myser och försöker få allting där det ska vara. Yawa – försöker alltid få tag på lite av det syster inte äter upp. Behöver jag säga att hon också ser lite dräktig ut. Men än så länge är Trixie den “tjocka”… 😉