Äntligen skulle väntan vara över på att undra om det fanns några valpar i Trixies mage, eller om hon bara var rejält skendräktig…

Lagomt stressad var jag när vi åkte till Uman Veterinären där man snabbt konstaterade att “-Här var det många valpar…” Jaha, då visste vi det och det såg ut som om Susanne är den som gissat rätt när det gäller antalet. På en bild räknade vi till fem små som “sprattlade” omkring. Nu förstår jag att hon haft jobbigt med att äta.

Trixies matlust är dock åter och med nyrakad mage och kortklippt har hon nu återvänt hem till Holmsjön för en dryg veckas mys, kärlek och omvårdnad!! Det var en liten flicka som snabbt räknade ihop flocken, även om lill-matte inte var hemma, och som gjorde ett par tafatta försök att ställa sig på baktassarna för att nå upp med alla pussar som hon sparat. Sen kom en lite suck och alla var på golvet iställe – den lyckan! smiley Känns så skönt att hon alltid kommer att ha sin familj! Fortsätt att mata och byta vatten till lilla prinsessan! Vi ska göra allt för henne när hon återvänder hit för valpning.

Ja, nu är det mycket som händer, men vi tar en sak i taget. Man vet aldrig hur det ska gå. Har snart valplådan på plats och veterinären kommer att “hålla jour” samt bra hjälp vid valpning. Även underbara “valpvakter” och frivilliga som är beredda på lite lätt blodvite (av små valptänder) i olika åldrar samt snälla, härliga hundar av olika raser är tillfrågade. smiley Det går fort – snart är det september….

På denna bild ser man bara en liten uppe i det högra hörnet och en svag skugga av ytterligare 1-2 valpar nedanför. Fick lite darr när det var fem synlig på bilden så att jag glömde att jag hade en kamera i telefonen…. smiley

Nedan ett nytaget foton innan jag skjutsade hem henne till Holmsjön. Underbara, härliga Tixiegumman…