Ja, så var det ett nytt år, som bara väntar på att fyllas med nya äventyr… Tiden kommer att fördelas enligt prioriteringar mellan familjen, hundar, huset, stugan och nu även vårt mobila hem – husvagnen… Jo, jag vet att jag sagt att man ska inte bo i saker som går på hjul, så nu kan med andra ord allt hända. När det kommer till fördelningen så kommer jag att tänka på ett ordspråk som jag läste i veckan – “Hundarna kanske inte är allt i våra liv, men de gör det helt”smiley

Just nu så kommer en del av min fria tid att läggas på att få min hemsida att både fungera och uppdateras. Då det inte har legat högt upp på listan så kommer det kanske att ta ett tag, men jag har bestämt mig för att inte komma på “nya idéer till utformning av sidorna” när man just tycker att det börjar bli klart som jag annars är väldigt bra på att göra. Även att ha mottot att “det blir som man väljer” och inte bli alltför olycklig när det krånglar. Blir det för mycket av den varan så får Yawa ställa upp på några extra promenader som matte Anna i så fall kommer att behöva..smiley